• Hydrosoler (Hydrolater)

  Hydrosoler (Hydrolater) (9)

  Hydrosol, även kallad hydrolat är en ren och enkel produkt från destillationsprocessen. De innehåller inte alkohol eller konserveringsmedel. De är idealiska att använda till barn, känsliga och äldre sjuka där man vill ha effekten av de eteriska oljorna och aromaterapi på ett skonsammare sätt. De kan användas som ansiktsvatten, lätt eau de cologne, som en ingrediens i din egen ansiktsmask…
 • Litteratur

  Litteratur (1)

  Aromaterapi på Svenska.
 • Naturliga parfymer

  Naturliga parfymer (19)

  Här hittar du parfymer, Eau de toilette, Eau de cologne och parfym roll on som bara innehåller eteriska oljor, inga syntetiska ingredienser eller annat som inte är naturligt används. Med dessa doftar du gott och mår bra!
 • Synergier

  Synergier (17)

  Eteriska oljor kan ha en kraftfullare effekt när man med kunskap och finess blandar flera eteriska oljor i ett speciellt syfte. Synergierna passar bra att använda i aromalampor ( diffusers) och aromainhalatorer.
 • Hudvård

  Hudvård (44)

  Skonsamma ekologiska produkter för din hud.
 • Aromaterapi

  Aromaterapi (115)

  Inom aromaterapi används eteriska oljor för att befrämja och upprätthålla fysiskt, psykiskt och själsligt välbefinnande. De eteriska oljornas läkande egenskaper har varit kända och avvänts i tusentals år. De vanligaste sätten att använda oljorna är vid massage, bad, inhalation, kompresser, självapplikation och rumsarom. Här hittar du produkter med aromaterapins helhetssyn i tankarna, eteriska & vegetabiliska, baskräm och lite att blanda…
 • Eteriska oljor

  Eteriska oljor (74)

  Eteriska oljor är rena koncentrerade oljor som utvinns ur växtrikets blommor, blad, frukter, träslag med mera. Oljorna framställs på en rad olika sätt varav det vanligaste är destillering. Den eteriska oljan finns i olika mängder i olika växter. Oshadhi använder alltid eteriska oljor av bästa kvalité i alla sina produkter. De eteriska oljorna importeras av Oshadhi från världens alla hörn.
 • Massageoljor

  Massageoljor (5)

  Massageoljor med naturliga ingredienser och aromaterapins helhetssyn. Vegetabiliska och eteriska oljor. Inget annat!
 • Vegetabiliska oljor

  Vegetabiliska oljor (12)

  Eteriska oljor penetrerar lätt genom huden, men är för koncentrerade för att använda outspädda. Vegetabiliska oljor som tillför huden näring, mjukgör och skyddar är därför ett bra alternativ att blanda ut med. Oshadhis vegetabiliska oljor är ekologiska, naturliga och välgörande för huden.
 • Övrigt

  Övrigt (28)

  Här hittar du aromaspridare och annat som är bra för kropp och själ