Att köpa eteriska oljor är en förtroendefråga. Hos Oshadhi hittar du eteriska oljor av allra högsta möjliga kvalité från tillförlitliga källor.

100 % naturliga

Oshadhi produkter är naturliga och inte på något sätt kemiskt modifierade. De innehåller bara oljan från den specificerade växten. Oljorna är inte blandade, utspädda eller utökade med andra oljor.

De är inte blekta,  peroxiderade eller manipulerade på något sätt. De är märkta med det botaniska namnet och kemotyp. Inga syntetiska tillsatser, parabener eller genetiskt modifierade växter används. Oshadhis naturliga blandningar består främst av ekologiska ingredienser och produceras med livsmedelsemulgatorer. Bara naturliga dofter, färger och konserveringsmedel används.

Några absoluter har lösts i alkohol, jojoba el mandelolja om nödvändigt eftersom de inte är flytande i dess fasta form.

Ej testade på djur

Produkterna är 100 % fria från djurtester. Oshadhi inga djurtestade ingredienser och de testar inga produkter på djur.

Vegan

Oshadhi använder inga råmaterial från djur. Den enda icke veganska råmaterial som används, i vissa kosmetiska produkter, är obehandlat bivax från ekologiska biodlingar.

Socialt ansvar

Jordbrukare och leverantörer till Oshadhis produkter betalas med rättvisa priser. Genom att göra så värderas långsiktiga samarbeten och personliga relationer.

Kvalitetssäkring

Råmaterialen hos Oshadhi genomgår fortlöpande laboratorietester. Detta inkluderar undersökningar av GC/MS av certifierade kemister såväl som granskningar av externa organ ( Ecocert/IMO, EcoControl, ICEA).